Connectoren

Connectoren worden als verbinding tussen de vanglijnen en het harnas en anderzijds de verbinding tussen de vanglijn en het ankerpunt gebruikt. Deze connectoren zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals: schroefsluiting karabijn haken, twistlock karabijn haken, deltaringen, automatische steigerhaken, etc. Het sluitmechanisme is gemaakt voor een snelle bevestiging en een snelle ontkoppeling. Uiteraard zijn de sluitingen van deze connectoren zodanig uitgevoerd dat deze beveiligd zijn tegen onbedoeld los gaan.

Stalen Karabijnhaken, Automatische haken, Steigerhaken en Torenhaken 

Stalen connectoren zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Zo is de maat van de opening een belangrijk gegeven en welke soort vergrendeling heeft de connector. Zo heb je een schroef vergrendeling, automatische kwartslag vergrendeling, automatische Double-Action vergrendeling en een automatische Triple-Action vergrendeling.

Karabijn haak Staal 15mm FA5010117B is een stalen karabijn met schroefvergrendeling en een opening van 15 mm. Deze karabijnhaak is voorzien van een keylock sluiting.

Connectoren en Karabijn haken

Automatische Torenhaak Staal 80 mm FA5021380

 37,84 excl. 21% BTW

ALUMINIUM Karabijnhaken, Automatische haken, Steigerhaken en Torenhaken 

Aluminium connectoren zij in verschillende uitvoeringen leverbaar. Zo is de maat van de opening een belangrijk gegeven en welke soort vergrendeling heeft de connector. Zo heb je een schroef vergrendeling, automatische kwartslag vergrendeling, automatische Double-Action vergrendeling en een automatische Triple-Action vergrendeling.

Het laten keuren van uw valbeveiliging

Valbeveiligingsmiddelen dienen jaarlijks gekeurd te worden. HoMSS Keurmeesters kan deze keuringen voor u verzorgen. Wilt u uw connectoren laten keuren? Dat kan!.. bij u op locatie of bij ons in de werkplaats. Voor meer informatie kijk op de website van HoMSS Keurmeesters.