Wie zijn wij …. wie is de Valbeveiliging-Winkel

Wie zijn wij … wij zijn de Valbeveiliging-Winkel. De Valbeveiliging-Winkel is onderdeel van HoMSS. Met het bedrijf HoMSS Keurmeesters keuren wij arbeidsmiddelen voor derden (bedrijven). HoMSS Keurmeesters richt zich hoofdzakelijk op het keuren van arbeidsmiddelen zoals:

De webshop Valbeveiliging- Winkel is ontstaan uit de vraag van de klanten van HoMSS Keurmeesters naar levering van en advies over valbeveiliging middelen.

Valbeveiliging- Winkel  biedt u een compleet  assortiment van producenten met ruime ervaring en expertise,  en met oog voor maximale veiligheid.  Naast veiligheid en duurzaamheid is er bij de ontwikkeling van de valbeveiliging middelen ook gelet op comfort en gebruiksgemak.

Wij hebben ruime ervaring in het keuren en adviseren van  valbeveiliging middelen.  Door een zorgvuldig opgebouwd netwerk en het inkopen direct bij de fabrikant leveren wij niet alleen de beste producten, maar kunnen wij deze tevens tegen concurrerende prijzen en uitstekende voorwaarden aanbieden.

Voor meer informatie over onze producten of voor eventuele andere vragen,  kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens of het contactformulier op de site.