Redding en Evacuatie

Redding en Evacuatie systemen zij nodig In noodsituaties waarbij een gebruiker is gevallen en in een benarde situatie is belandt of bijvoorbeeld voor zelf-evacuatie als een hoogwerker defect is.  Het gebruik van een evacuatie en/of reddingsysteem is noodzakelijk om het slachtoffer binnen afzienbare tijd in veiligheid te kunnen brengen. Hiervoor zijn diverse middelen en systemen voorhanden.

Zelf Evacuatie Kit Kratos FA70025xx is een eenvoudige, lichtgewicht zelf evacuatie kit. De set is bedoeld om te worden gebruikt vanaf een werkstation op hoogte, waar het dragen van een harnasgordel misschien niet verplicht is. Met deze zelf evacuatie set kan de systeemgebruiker naar beneden worden geëvacueerd.

Universele Reddingkit Kratos FA70027XX is bijzonder geschikt voor complexe omgevingen waar het essentieel is om de daalsnelheid te regelen en om eventueel op elk niveau te kunnen stoppen. Deze redding en evacuatie kit maakt een evacuatie naar beneden mogelijk, evenals om een paar meter te klimmen om bijvoorbeeld op een platform te bereiken.

Reddingsysteem Kratos Lift ResQ FA7020120 is een evacuatie- en redding apparaat. Lift Res-Q is het perfecte apparaat voor hijsen- en afdalen bij redding en evacuatie operaties. Gemaakt van aluminiumlegering en hoogwaardig staal. Te gebruiken met een semi-statisch kernmanteltouw met een diameter van 9,6 mm. De touw einden zijn voorzien van aluminium kwartslag haken (FA5022021) bevestigd door middel van een dubbele 8 knoop.

 453,20 531,30 excl. 21% BTW
 675,40 787,60 excl. 21% BTW
 1.479,50 1.567,50 excl. 21% BTW

Het laten keuren van uw valbeveiliging

Valbeveiligingsmiddelen dienen jaarlijks gekeurd te worden. HoMSS Keurmeesters kan deze keuringen voor u verzorgen. Wilt u uw Redding en Evacuatie set laten keuren? Dat kan!.. bij u op locatie of bij ons in de werkplaats. Voor meer informatie kijk op de website van HoMSS Keurmeesters.