Valbeveiliging sets van Kratos zijn er in verschillende samenstellingen. Er zijn valbeveiliging sets voor diverse toepassingen bij werken op hoogte. Ook zijn de sets onderverdeeld in Basic sets voor beperkt gebruik tot de Pro sets voor intensief gebruik.

Basic Sets

De Basic serie valbeveiliging sets van Kratos is simpel en functioneel voor incidenteel gebruik bij werken op hoogte.

Valbeveiliging Set Kratos Basic FA8000100 is voor positioneren  “fall restraint system”. Deze valbeveiliging set wordt bijvoorbeeld gebruikt in een hoogwerker of als set voor positionering.

Basic FA8000200 is een valbeveiliging set te gebruiken als valbeveiliging of een “fall arrest system”. Deze valbeveiliging set wordt bijvoorbeeld gebruikt als valbescherming bij steiger en constructiewerken. 

Kratos Basic FA8000800 is te gebruiken als valbeveiliging of een “fall arrest system”. Deze valbeveiliging set wordt bijvoorbeeld gebruikt als valbescherming bij constructie en onderhoudswerkzaamheden.

Valbeveiliging Set Kratos Basic FA8010400 is te gebruiken als valbeveiliging / “fall arrest systeem”.  Deze valbeveiliging set wordt bijvoorbeeld gebruikt als valbescherming bij werkzaamheden op een schuin dak.

Standaard Valbeveiliging Sets

De Standaard serie valbeveiliging sets van Kratos is geschikt voor regelmatig gebruik bij werken op hoogte.

Valbeveiliging Set Kratos Standaard FA8010300 is te gebruiken als valbeveiliging / “fall arrest systeem”. Deze valbeveiliging set wordt bijvoorbeeld gebruikt als valbescherming bij constructiewerkzaamheden. 

Standaard Set FA8000500 is te gebruiken als valbeveiliging / “fall arrest systeem”. De dubbele vanglijn is vooral geschikt bij het vaak verplaatsen van de steigerhaken. Deze valbeveiliging set wordt bijvoorbeeld gebruikt als valbescherming bij werkzaamheden in de steiger bouw of constructie. 

Set Kratos Standaard FA8010800 is te gebruiken als valbeveiliging / “fall arrest systeem”. Het valstopblok met valdemper is voor de beheersing van de val en de impact hiervan. Deze valbeveiliging set wordt bijvoorbeeld gebruikt als valbescherming bij werken in een hoogwerker of als valstopapparaat nabij scherpe randen.

Valbeveiliging Set Kratos Standaard FA8011000 is te gebruiken als valbeveiliging / “fall arrest systeem” en voor positionering. De vanglijn 20 meter met lijnklem is voor de beheersing van de val. De positioneringslijn kan gebruikt worden als werkplek beperking “restraint” of als positioneringslijn in combinatie met de vanglijn en lijnklem voor fall arrest. Deze valbeveiliging set wordt bijvoorbeeld gebruikt als valbescherming bij valstop in combinatie met positioneren of als fall arrest bij verticaal (ladder) klimmen of werkzaamheden op een schuin dak.

Comfort Valbeveiliging Sets

De Comfort serie valbeveiliging sets van Kratos is geschikt voor frequent gebruik bij werken op hoogte.

Valbeveiliging Set Kratos Comfort 1 is te gebruiken als valbeveiliging / “fall arrest systeem” en als restraint systeem.  De verstelbare positioneringslijn wordt veelal gebruikt bij werkzaamheden in een hoogwerker, schaarlift of manbak. Maar ook als werkplek beperking “restraint” systeem. De dubbele vanglijn met valdemper wordt vaak gebruikt in de steiger en constructie bouw. 

Set Kratos Comfort 2 is te gebruiken als valbeveiliging / “fall arrest systeem”. Het valstopblok met valdemper is voor de beheersing van de val en de impact hiervan. Deze valbeveiliging set wordt bijvoorbeeld gebruikt als valbescherming bij werken in een hoogwerker of als valstopapparaat nabij scherpe randen.

Valbeveiliging Set Kratos Comfort 3 is te gebruiken als valbeveiliging / “fall arrest systeem” en voor positionering. De vanglijn 30 meter met lijnklem is voor de beheersing van de val. De positioneringslijn kan gebruikt worden als werkplek beperking “restraint” of als positioneringslijn in combinatie met de vanglijn en lijnklem voor fall arrest. Deze valbeveiliging set wordt bijvoorbeeld gebruikt als valbescherming bij valstop in combinatie met positioneren of als fall arrest bij verticaal (ladder) klimmen. 

Set Kratos Comfort 4 is te gebruiken als valbeveiliging / “fall arrest systeem” en voor positionering. De vanglijn 30 meter met lijnklem is voor de beheersing van de val. De positioneringslijn kan gebruikt worden als werkplek beperking “restraint” of als positioneringslijn in combinatie met de vanglijn en lijnklem voor fall arrest. Deze valbeveiliging set wordt bijvoorbeeld gebruikt als valbescherming bij valstop in combinatie met positioneren of als fall arrest bij verticaal (ladder) klimmen. De dubbele vanglijn met valdemper wordt vaak gebruikt in de steiger en constructie bouw. Het valstopblok wordt bijvoorbeeld gebruikt als valbescherming bij werken in een hoogwerker of als valstopapparaat nabij scherpe randen.

-10%
Oorspronkelijke prijs was: € 225,83.Huidige prijs is: € 203,25. excl. 21% BTW
-10%
Oorspronkelijke prijs was: € 300,85.Huidige prijs is: € 270,77. excl. 21% BTW
-11%
Oorspronkelijke prijs was: € 493,79.Huidige prijs is: € 441,41. excl. 21% BTW
-10%
Oorspronkelijke prijs was: € 743,38.Huidige prijs is: € 669,04. excl. 21% BTW

Valbeveiliging sets Pro

De Pro serie valbeveiliging sets van Kratos is geschikt voor intensief gebruik bij werken op hoogte.

Valbeveiliging Set Kratos Pro 1 is te gebruiken als valbeveiliging / “fall arrest systeem” en als restraint systeem.  De verstelbare positioneringslijn wordt veelal gebruikt bij werkzaamheden in een hoogwerker, schaarlift of manbak. Maar ook als werkplek beperking “restraint” systeem. De dubbele vanglijn met valdemper wordt vaak gebruikt in de steiger en constructie bouw. 

Set Kratos Pro 2 is te gebruiken als valbeveiliging / “fall arrest systeem”. Het valstopblok met valdemper is voor de beheersing van de val en de impact hiervan. Deze valbeveiliging set wordt bijvoorbeeld gebruikt als valbescherming bij werken in een hoogwerker of als valstopapparaat nabij scherpe randen.

Valbeveiliging Set Kratos Pro 3 is te gebruiken als valbeveiliging / “fall arrest systeem” en voor positionering. De vanglijn 30 meter met lijnklem is voor de beheersing van de val. De positioneringslijn kan gebruikt worden als werkplek beperking “restraint” of als positioneringslijn in combinatie met de vanglijn en lijnklem voor fall arrest. Deze valbeveiliging set wordt bijvoorbeeld gebruikt als valbescherming bij valstop in combinatie met positioneren of als fall arrest bij verticaal (ladder) klimmen.

Set Kratos Pro 4 is te gebruiken als valbeveiliging / “fall arrest systeem” en voor positionering. De vanglijn 30 meter met lijnklem is voor de beheersing van de val. De positioneringslijn kan gebruikt worden als werkplek beperking “restraint” of als positioneringslijn in combinatie met de vanglijn en lijnklem voor fall arrest. Deze valbeveiliging set wordt bijvoorbeeld gebruikt als valbescherming bij valstop in combinatie met positioneren of als fall arrest bij verticaal (ladder) klimmen. De dubbele vanglijn met valdemper wordt vaak gebruikt in de steiger en constructie bouw. Het valstopblok wordt bijvoorbeeld gebruikt als valbescherming bij werken in een hoogwerker of als valstopapparaat nabij scherpe randen. 

-10%

Valbeveiliging Sets

Valbeveiliging Set Kratos Pro 1

Oorspronkelijke prijs was: € 300,08.Huidige prijs is: € 270,07. excl. 21% BTW
-10%

Valbeveiliging Sets

Valbeveiliging Set Kratos Pro 2

Oorspronkelijke prijs was: € 362,12.Huidige prijs is: € 325,91. excl. 21% BTW
-10%

Valbeveiliging Sets

Valbeveiliging Set Kratos Pro 3

Oorspronkelijke prijs was: € 574,09.Huidige prijs is: € 516,68. excl. 21% BTW
-10%

Valbeveiliging Sets

Valbeveiliging Set Kratos Pro 4

Oorspronkelijke prijs was: € 821,70.Huidige prijs is: € 739,53. excl. 21% BTW

Het laten keuren van uw valbeveiliging

Valbeveiligingsmiddelen dienen jaarlijks gekeurd te worden. HoMSS Keurmeesters kan deze keuringen voor u verzorgen. Wilt u uw valbeveiliging sets laten keuren? Dat kan!.. bij u op locatie of bij ons in de werkplaats. Voor meer informatie kijk op de website van HoMSS Keurmeesters.